Volg mij:

zij leerden het leven omarmen

Het leven vol omarmen

Workshops

Stiltewandeling

De Stilte wandeling is een heerlijke manier om meer in contact te komen met jezelf en je omgeving. In een klein groepje lopen we door het mooie landgoed de Treek bij Leusden. Onderweg wordt niet gesproken. Omdat je in een groep bent kan dit ongemakkelijk voelen. De kunst is te gaan ervaren hoe het is bij jezelf te zijn in de aanwezigheid van een groep. Je krijgt een kleine opdracht mee voor onderweg bijvoorbeeld een overdenking of een oefening.

Plaats: we verzamelen op de Paradijsweg bij landgoed de Treek in Leusden

Kosten: De eerste keer is gratis, daarna kosten de stilte wandelingen 10 euro per keer. Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart voor 5 of 10 wandelingen.

Data maart:

1    maart

8   maart

15  maart

29  maart

Club Sober

Thema: Fris de lente in

De lente komt eraan en het is tijd om de donkerte van ons af te laten glijden. Misschien wil je een tijdje stoppen met alcohol, of je drinkt al langere tijd niet. Waar je ook zit in je proces. Laat je inspireren door deze luchtige bijeenkomst waar diepgang niet uit de weg wordt gegaan.

Hier is ruimte om te ontmoeten, uit te wisselen en even te ontspannen of inspiratie op te doen

Op zondagochtend 3 maart van 10:00 tot 12:00

Plaats: Amersfoort Het Koetshuis.

Kosten: 30 euro

 

 

 

Referenties

Mariette

“Ik heb onze gesprekken als heel prettig ervaren, voor mij waren het echt uitjes, met de trein naar Amersfoort, op de fiets naar jou en met nieuwe gedachten en inzichten weer terug. Warm, menselijk, eenvoudig, opbeurend.”

Mariëtte, schrijfster

Vanaf de eerste minuut straalden jullie vertrouwen, gelijkwaardigheid en (ervarings)deskundigheid uit. Dat het niet de hele tijd over alcohol gaat maar over de reden van alcoholgebruik vindt ik sterk… Ik heb mezelf kunnen aankijken kunnen delen, echt voelen en daardoor ben ik, mede dankzij de anderen, iets met mezelf aangegaan.

(Hermien, deelnemer weekend Vrij van Alcohol)

Carina

” Ik voelde me prettig en op mijn gemak bij Henriette, zodat ik me gemakkelijk kon openstellen en dingen kon delen. De oefeningen sloten goed aan bij het onderwerp wat we die dag bespraken.”

Carina (23), student

Carina

” Soms kom ik niet helemaal uit mijn woorden, of heb ik even tijd nodig om na te denken. Die tijd kreeg ik altijd van jou, heel fijn hoe geduldig en begripvol je reageert.”

Carina (23), student

Renee

“Zoals je mij gecoacht hebt was heel professioneel, je hebt me echt dingen laten zien waar ik normaal niet kijk.”

Renee Musch, senior consultant

Ina

“Ik heb de coaching van Henriette als uitstekend en liefdevol ervaren. Ik ben heel dankbaar voor de sessies waarin ik geleerd heb  hoe ik mijn leven kan inrichten zonder alcohol te gebruiken. Ik kan nu met mijn partner praten over belangrijke onderwerpen als liefde en dood. Dat is heel waardevol voor onze relatie.”

Ina (65), gepensioneerd

De training Vrij van Alcohol heeft mij opgeleverd dat ik nu weet dat alcohol geen goede vriend is en dat ik sterk genoeg ben om het leven leuk te maken zonder. Het belangrijkste inzicht was dat ik niet alleen ben. Ik besef nu dat ik zelf antwoord kan geven op moeilijke vragen. Ik heb er vertrouwen in dat ik goede tools heb gekregen waar ik mee verder kan.

(Ada, deelnemer weekend Vrij van Alcohol)

Het programma biedt een prettige mogelijkheid om over je eigen angsten en verlangens na te denken. Je contact met alcohol hoort daar ook bij, het is dus breder dan leren om minder/ niet meer te drinken. Ik zou deze training dus zeker aanraden.

(Ada, deelnemer weekend Vrij van Alcohol)

Mariëtte

“De laatste oefening is me het meeste bijgebleven. Dat was een ontmoeting met mijn schaduwkant. Doodeng vond ik dat. Maar de bijbehorende oefening bood me inzicht en gaf lucht.”

Mariëtte, schrijfster

Ik vind de naam Vrij van Alcohol goed gekozen het brengt bij mij meteen wat teweeg: opluchting, een diepe ademhaling en zin in onafhankelijkheid.

(Hermien, deelnemer weekend Vrij van Alcohol)